Puuseppä Jari Lähteenmäki SOITA: 041 503 5770

Liukuovet ja komerot mittatilauksena puusepältä Pirkanmaalla

Olipa kyseessä sitten uusi tai vanha koti tai toimitila, kunnollisia ja tilaan sopivia komeroita ja liukuovia ei tunnu löytyvän mistään. Eipä hätää - puuseppä Jari Lähteenmäki valmistaa Ikaalisissa komerot, kaapit ja liukuovet - elintärkeää säilytystilaa säästäen, prikulleen mittojesi mukaan! Kysy samalla myös asennuspalvelua kaikille tuotteille!

Säilytystilaa - sellaisena kuin sinä sitä tarvitset

Kun komerot valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, ei tarvitse tyytyä liikkeiden ja markettien massatuotettuihin säilytysratkaisuihin, jotka monesti palvelevat tarvettasi vain välttävästi. Kun komerojen mitat mietitään yhdessä suoraan puusepän kanssa, päästään aina ratkaisuun, joka sopii juuri sinun elämiseesi tai yrityksesi tarpeisiin - ilman kompromisseja. Samalla tavalla toteutetaan myös liukuovet, tarkkaan tilan ja tarpeet mahdollisuudet ja rajoitukset huomioon ottane.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita tai lähetä viesti jo tänään - kerron mielelläni lisää puusepän palveluistani ja erilaisista komero- ja liukuovivaihtoehdoista. Muista että minulta saat myös keittiön ja kylpyhuonekaapistot tarkasti mittojesi ja toiveidesi mukaan valmistettuna.