Puuseppä Jari Lähteenmäki SOITA: 041 503 5770

Keittiökalusteet Ikaalinen ja Pirkanmaa - Puusepältä mittatilauksena

Laadukkaat ja mittatilauksena valmistetut keittiökalusteet kruunaavat keittotilasi. Puuseppä Jari Lähteenmäki valmistaa verstaallaan Ikaalisissa kestävät, toiveidesi mukaan räätälöidyt kalusteet, jotka sopivat pienten ja suurten kotien keittiöihin sekä yritysten toimitiloihin. Kauttani on saatavilla kaikki keittiökalusteet asennuksineen, ylä- ja alakaapistoista kulmakaappeihin, lasikaappeihin ja tasoihin saakka - ovet ja lasiovet sekä koristelistat mukaan lukien.

Piiruntarkkaa työtä yli 30 vuoden kokemuksella

Puusepän urani aikana olen valmistanut lukemattomia keittiöitä erilaisiin tiloihin ja tunnelmiin: moderneja keittotiloja, perinnekeittiöitä, edustustiloja ja kaikkea siltä väliltä. Kun puuseppä tekee keittiösi, ei välissä ole turhia välikäsiä vaan viesti siirtyy suoraan asiakkaalta tekijälle. Näin pienetkin yksityiskohdat ovat kunnossa ja asiakkaan toivomalla tavalla toteutetut.

Ota yhteyttä ja kerro lisää keittiöprojektistasi

Soita tai lähetä viesti ja kerro, minkälainen keittiö on mielessäsi. Yritykseltäni saat laadukkaan keittiön, jossa käsityön laatu näkyy ja tuntuu - ilman, että siitä tarvitsisi maksaa maltaita.